Hur du skickar rullar till dig själv på Instagram. (Uppdatering!)

Skapade 1 april, 2024
Skicka rullar till dig själv

Som en ivrig Instagram-användare är jag alltid på jakt efter nya funktioner och sätt att förbättra min upplevelse på plattformen. Nyligen upptäckte jag ett tjusigt knep som låter mig skicka rullar till mig själv på Instagram. Den här funktionen har förändrat spelet för mig, eftersom det gör att jag enkelt kan spara och dela mina favoritrullar. I den här artikeln kommer jag att dela med dig varför du skulle vilja skicka rullar till dig själv, hur du gör det steg-för-steg, fördelarna med den här funktionen, kreativa sätt att använda skickade rullar, felsöka vanliga problem och andra sätt att spara och dela rullar på Instagram.

Varför skulle du vilja skicka rullar till dig själv?

Du kanske undrar, varför skulle jag vilja skicka rullar till mig själv på Instagram? Tja, det finns flera anledningar till varför den här funktionen kan vara otroligt användbar. För det första, genom att skicka rullar till dig själv kan du enkelt spara dem för senare visning. Instagrams algoritm förändras ständigt, och rullarna du ser idag kan vara begravda i ditt flöde imorgon. Genom att skicka rullarna till dig själv säkerställer du att du har enkel tillgång till dem när du vill.

För det andra, genom att skicka rullar till dig själv kan du sammanställa en samling av ditt favoritinnehåll. Oavsett om det är roliga videor, inspirerande citat eller användbara tutorials, kan du skapa ett personligt bibliotek med rullar som du kan besöka igen när du behöver en upphämtning eller lite inspiration. Detta kan vara särskilt användbart för innehållsskapare som vill studera och lära av andra kreatörers tekniker.

Hur du skickar rullar till dig själv på Instagram

Nu när vi förstår fördelarna med att skicka rullar till oss själva, låt oss dyka in i steg-för-steg-guiden om hur man gör det. Processen är relativt enkel och kan göras med bara några få tryck. Här är hur:

 1. Öppna Instagram-appen på din mobila enhet och navigera till rullen du vill skicka till dig själv.
 2. Tryck på ikonen med tre prickar (…) i det nedre högra hörnet av rullen.
 3. Från alternativen som visas trycker du på knappen "Skicka till".
 4. Skriv ditt eget användarnamn i sökfältet och välj det från förslagen.
 5. Tryck på knappen "Skicka" och voila! Rullen kommer att skickas till dina egna direktmeddelanden.

Kan du skicka rullar till dig själv på Instagram?

Absolut! Instagram låter dig skicka rullar till dig själv precis som du skulle skicka dem till alla andra användare på plattformen. Denna funktion är inte heller begränsad till ditt eget innehåll. Du kan skicka rullar skapade av andra användare, så länge deras konton är offentliga. Detta öppnar upp en värld av möjligheter för att spara och dela innehåll som resonerar med dig.

Fördelar med att skicka rullar till dig själv

Att skicka rullar till dig själv på Instagram erbjuder flera fördelar. För det första låter det dig skapa en personlig samling av ditt favoritinnehåll. Oavsett om det är roliga videor, informativa handledningar eller fantastiska bilder kan du skapa ett bibliotek som speglar dina intressen och preferenser.

För det andra, att skicka rullar till dig själv säkerställer att du har enkel tillgång till innehållet du älskar, även om det begravs i ditt flöde eller försvinner från utforskarsidan. Detta är särskilt användbart för innehållsskapare som vill studera och lära av andra skapares tekniker. Genom att spara rullar till dig själv kan du hänvisa tillbaka till dem när du behöver inspiration eller vill analysera specifika aspekter av innehållet.

Slutligen, genom att skicka rullar till dig själv kan du enkelt dela dem med andra. Kanske har du snubblat på en rulle som du tror att din vän skulle älska, eller så vill du visa upp ditt favoritinnehåll i en presentation eller ett blogginlägg. Genom att få rullarna skickade till dina egna direktmeddelanden kan du enkelt vidarebefordra dem till andra eller ladda ner dem för offlineanvändning.

Kreativa sätt att använda skickade rullar

Nu när du vet hur du skickar rullar till dig själv och vilka fördelar det erbjuder, låt oss utforska några kreativa sätt att använda den här funktionen:

 1. Skapa en personlig moodboard: Om du är en konstnär eller designer kan du använda skickade rullar för att skapa en moodboard för ditt nästa projekt. Spara rullar som inspirerar dig, oavsett om det är färgpaletter, mönster eller konstnärliga tekniker.
 2. Dela innehåll med ditt team: Om du arbetar med ett samarbetsprojekt kan det vara ett bra sätt att dela innehåll med ditt team att skicka rullar till dig själv. Du kan enkelt vidarebefordra rullarna till dina kollegor och se till att alla är på samma sida.
 3. Planera din innehållsstrategi: Som innehållsskapare är det viktigt att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna. Genom att skicka rullar till dig själv kan du skapa ett inspirationsbibliotek som kan hjälpa dig att planera din innehållsstrategi och ligga steget före.
 4. Skapa ett kurerat flöde: Om du vill bygga ett sammanhängande och visuellt tilltalande Instagram-flöde kan det vara ett bra sätt att kurera innehåll som passar din estetik att skicka rullar till dig själv. Du kan studera rullarna och analysera vad som gör dem visuellt tilltalande och sedan tillämpa dessa principer på ditt eget innehåll.
Skicka rullar till dig själv 2

Felsökning av vanliga problem när du skickar rullar till dig själv

Även om det i allmänhet är en smidig process att skicka rullar till dig själv på Instagram, kan det finnas några vanliga problem som du kan stöta på. Här är några felsökningstips som hjälper dig att övervinna dem:

 1. Långsam internetanslutning: Om du upplever en långsam internetanslutning kan det ta längre tid att skicka rullen. Se till att du är ansluten till ett stabilt Wi-Fi-nätverk eller försök skicka rullen när du har en bättre anslutning.
 2. Appuppdateringar: Instagram släpper ofta uppdateringar för att förbättra appens prestanda och fixa buggar. Om du har problem med att skicka rullar till dig själv, se till att du har den senaste versionen av appen installerad på din enhet.
 3. Kontoinställningar: Se till att dina kontoinställningar tillåter dig att ta emot direktmeddelanden från dig själv. Gå till dina kontoinställningar och kontrollera sekretessalternativen för att se till att du kan skicka och ta emot meddelanden från ditt eget konto.

Andra sätt att spara och dela rullar på Instagram

Även om det är ett bekvämt sätt att spara och dela innehåll att skicka rullar till dig själv, finns det andra metoder du också kan utforska. Här är några alternativ:

 1. Spara i dina samlingar: Instagram låter dig spara rullar till dina samlingar, som i huvudsak är mappar där du kan kategorisera och organisera ditt sparade innehåll. Klicka bara på bokmärkesikonen under rullen och välj den samling du vill spara den till.
 2. Dela med din berättelse: Om du vill dela en rulle med dina följare kan du göra det genom att lägga upp den i din Instagram-berättelse. Tryck på pappersflygplansikonen under rullen och välj alternativet "Lägg till inlägg i din berättelse".
 3. Ladda ner rullen: Om du vill ha en lokal kopia av rullen på din enhet kan du ladda ner den. Det finns olika appar och webbplatser från tredje part som låter dig ladda ner Instagram-videor. Var dock försiktig när du använder appar från tredje part och se till att de är ansedda och säkra.

Slutsats

Att skicka rullar till dig själv på Instagram är en kraftfull funktion som gör att du enkelt kan spara och dela ditt favoritinnehåll. Oavsett om du vill skapa ett bibliotek med inspiration, dela innehåll med ditt team eller planera din innehållsstrategi, har den här funktionen dig täckt. Med steg-för-steg-guiden och felsökningstipsen i den här artikeln kommer du att skicka rullar till dig själv som ett proffs på nolltid. Så fortsätt, ge det ett försök och lås upp den fulla potentialen hos Instagrams rullefunktion. Lycka till med att dela!

Ja, du kan skicka en rulle till dig själv på Instagram genom att använda följande steg:

 1. Öppna Instagram-appen och gå till din profil.
 2. Hitta rullen du vill skicka till dig själv.
 3. Tryck på rullen för att öppna den.
 4. Under rullen trycker du på pappersflygplansikonen (delningsknappen).
 5. I avsnittet "Skicka till" väljer du "Dela till din berättelse".
 6. Tryck på "Skicka" så skickas rullen till din egen berättelse.
 7. När den väl finns på din berättelse kan du se den senare när som helst.

Från och med den senaste uppdateringen har Instagram ingen direkt funktion för att spara rullar till din telefons kamerarulle. Du kan dock använda tredjepartsappar eller skärminspelningsfunktioner på din enhet för att fånga rullen och spara den på din telefon.

För närvarande har Instagram ingen funktion som låter dig skicka en rulle till någon annan och dig själv samtidigt. Om du vill spara rullen åt dig själv kan du skicka den till din egen story och sedan dela den med andra från din story.